Tietoja Suorituskyvyn päivityksestä 1.0

Tämä päivitys korjaa ajoittaiseen kovalevyn toiminnan keskeytymiseen liittyvän ongelman, josta muutama käyttäjä on ilmoittanut.

Lue tietoja siitä, miten voit asentaa Intel-pohjaiseen Macintosh-tietokoneeseen Suorituskyvyn päivityksen 1.0.

1. Sulje kaikki avoimet sovellukset. Lataa ja asenna sitten Mac OS X 10.5 Leopard- tai Mac OS X 10.6 Snow Leopard -päivitys.
  2. Lataaminen sijoittaa levytiedoston ja asentajan Lataukset-kansioon tai Safari >Asetukset -kohdan Yleiset-välilehdessä määritettyyn sijaintiin.
  3. Jos latasit levytiedoston Safarin kautta, Safari ilmoittaa, että sovellus on levytiedostossa.   Jatka valitsemalla OK.
  4. Jos Avaa turvalliset tiedostot lataamisen jälkeen -asetus on valittuna Safarin asetuksissa, levytiedosto avautuu itsestään.  Jos kyseistä asetusta ei ole otettu käyttöön Safarissa, avaa levytiedosto kaksoisosoittamalla sitä.
  5. Käynnistä laiteohjelmiston päivittäminen kaksoisosoittamalla avatun levytiedoston PerformanceUpdate.pkg-tiedostoa.
  6. Aloitusnäyttö tulee näkyviin.  Valitse Jatka.
  7. Jos näyttöön tulee Tietokone ei tarvitse tätä päivitystä -ilmoitus, tämä päivitys ei sovellu tietokoneeseen.
  8. Ohjelmiston lisenssisopimus tulee näkyviin.  Valitse Jatka.
  9. Hyväksy lisenssiehdot valitsemalla Hyväksy.
  10. Normaali asennusikkuna tulee näkyviin. Asenna suorituskykypäivitys valitsemalla Asenna.
  11. Anna tietokoneen ylläpitäjän salasana kehotteeseen.  Valitse OK.
  12. Näkyviin tulee valintataulu, jossa pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen, kun asennus on valmis. Valitse Jatka asennusta.
  13. Asennus suoritettu -viesti tulee näkyviin.  Valitse Käynnistä uudelleen.
  14. Tietokoneen pitäisi käynnistyä uudelleen. Jos tietokone ei käynnisty uudelleen, ota yhteyttä AppleCare-tukeen.