Tietoja Mac OS X 10.6.1 -päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan Mac OS X 10.6 Snow Leopard -käyttöjärjestelmään. Päivitys sisältää yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard -laatikkoMac OS X 10.6.1 -päivitys

Tarkempia tietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on tässä osoitteessa.

Järjestelmän päivittäminen

Varmuuskopioi järjestelmä esimerkiksi Time Machinen avulla ennen päivityksen asentamista.

Älä keskeytä asennusprosessia, kun järjestelmän päivitys on alkanut. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos olet asentanut tietokoneeseen kolmannen osapuolen ohjelmistomuutoksia tai olet muuttanut käyttöjärjestelmää jollakin muulla tavalla.

Valitsemalla Apple () -valikosta Ohjelmiston päivitys voit automaattisesti tarkistaa Internetistä viimeisimmät Apple-ohjelmistot, mukaan lukien tämän päivityksen.

Jos tietokoneen päivitykset eivät ole ajan tasalla, esille voi tulla muita ohjelmistopäivityksiä tietokonettasi varten. Ne on syytä asentaa. Kun Ohjelmiston päivitys antaa ilmoituksen "Ohjelmisto on ajan tasalla", voit olla varma, että kaikki saatavilla olevat päivitykset on asennettu.

Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneesta toiseen, kun päivitys asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Jotkin päivitykset on myös asennettava ennen muita. Tämän vuoksi Ohjelmiston päivitys on suoritettava useita kertoja, jotta kaikki käytettävissä olevat päivitykset tulevat ladattua.

Voit ladata päivityksen asennusohjelman manuaalisesti. Tämä on hyödyllinen vaihtoehto, kun sinun on päivitettävä useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivulta.

Mitä päivitys sisältää?

• Parantaa joidenkin Sierra Wireless 3G -modeemien yhteensopivuutta.
  • Korjaa ongelman, jonka vuoksi jotkin tulostimien ohjaimet eivät ehkä näy oikein Lisää tulostin -selaimessa.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa aiheuttaa DVD-toiston odottamattoman keskeytymisen.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa vaikeuttaa kohteen poistamista Dockista.
  • Korjaa ongelman, jossa näppäinoikotie Komento-Optio-T saattaa toisinaan tuoda esiin erikoismerkkien valikon Mailin ja TextEditin kaltaisissa sovelluksissa.
  • Korjaa ongelman, jossa automaattinen tilin käyttöönotto Mailissa ei ehkä toimi.
  • Korjaa sähköpostin lähettämiseen tiettyjen SMTP-palvelimien kautta liittyvät ongelmat.
  • Korjaa ongelman, jonka vuoksi Motion 4 saattaa lopettaa vastaamisen.
  • Sisältää Adobe Flash Player -liitännäisen päivityksen versioon 10.0.32.18.