Mac OS X 10.5:n vaatimukset

Mac OS X 10.5 Leopard -käyttöjärjestelmän vaatimukset:

• Mac-tietokone, jossa on Intel-, PowerPC G5- tai Power PC G4 (867 MHz tai nopeampi) -suoritin
  • vähintään 512 megatavua muistia
  • DVD-asema asennusta varten
  • vähintään 9 gigatavua vapaata levytilaa.
  • Jotkin ominaisuudet edellyttävät yhteensopivan Internet-palveluntarjoajan käyttöä. Internet-yhteyden käytöstä voidaan periä maksu.
  • Jotkin ominaisuudet edellyttävät Applen maksullisen MobileMe-palvelun käyttöä.

Huomautuksia

1. Mac OS X -käyttöjärjestelmä ei tue tietokoneita, joissa on prosessorin päivityskortteja. Vaikka Mac OS X voidaan asentaa tietokoneeseen, jossa on muun valmistajan mikroprosessorikortteja, ja tietokone näyttäisi toimivan asennuksen jälkeen normaalisti, Apple ei tarjoa tällöin Mac OS X -käyttöjärjestelmän teknistä tukea. Pyydä mikroprosessorin päivityskortin valmistajalta tukitietoja.
  2. Lisätietoja on Mac OS X Leopardin Tekniset tiedot -sivulla.
  3. Tutustu myös Mac OS X -asennuslevyllä olevaan Ennen kuin asennat -asiakirjaan.