Tietoja iOS 3.0.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iOS 3.0.1:n turvallisuussisällöstä.

Apple haluaa suojella asiakkaitaan eikä siksi paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

iOS 3.0.1

• CoreTelephony

CVE-ID: CVE-2009-2204

Saatavuus: iOS 1.0 – iOS 3.0

Vaikutus: haitallisen tekstiviestin vastaanottaminen saattoi aiheuttaa palvelun odottamattoman keskeytymisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Tekstiviestien purkamisessa oli muistin vioittumisongelma. Haitallisen tekstiviestin vastaanottaminen saattoi johtaa palvelun odottamattomaan keskeytymiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen. Tämä päivitys korjaa ongelman parantamalla virheiden käsittelyä. Kiitosket Charlie Millerille (Independent Security Evaluators) ja Collin Mullinerille (Technical University Berlin) tämän ongelman ilmoittamisesta.

Tärkeää: Tiedot tuotteista, joita Apple ei ole valmistanut, toimitetaan vain tiedotustarkoituksiin, eikä niitä tule ymmärtää Applen suosituksina. Lisätietoja saat toimittajalta.