Joidenkin Apple-tietokoneiden FireWire-portit antavat virtaa, vaikka tietokone on pois päältä

Monien Apple-tietokoneiden FireWire-portit antavat virtaa, vaikka tietokone on pois päältä tai lepotilassa. Se on normaalia. Ominaisuus mahdollistaa:

• FireWirea tukevien iPodien lataamisen, vaikka tietokone on pois päältä tai lepotilassa
  • FireWire-väylästä virtansa saavien levyjen käyttämisen käynnistystaltioina
  • muita toimintoja, jotka tarvitsevat virtaa, kun tietokoneen virtajohto on kytketty mutta tietokone on pois päältä.

Tämä ominaisuus on esimerkiksi seuraavissa tietokoneissa:

• Power Mac G5 (loppuvuosi 2005)
  • iMac G5 (ympäristön valaistuksen tunnistin) ja uudemmat iMac G5 -mallit
  • iMac (alkuvuosi 2006) ja uudemmat Intel-pohjaiset iMac-mallit
  • Mac mini (kaikki mallit)
  • PowerBook G4 (1GHz/867MHz) ja uudemmat PowerBook G4 -mallit Katso huomautus.
  • MacBook Pro (kaikki mallit)Katso huomautus.
  • MacBook (kaikki mallit)Katso huomautus.
  • iBook G4 (kaikki mallit)Katso huomautus.
  • Mac Pro (alkuvuosi 2008), Mac Pro (alkuvuosi 2009)

Huomautus: Kannettavien tietokoneiden FireWire-portit antavat virtaa vain, kun tietokone on kytketty verkkovirtaan. Kun tietokonetta käytetään akkuvirralla, se säästää virtaa poistamalla tämän ominaisuuden käytöstä.