iPod touch: Mitä iPhone 3.1 -ohjelmiston toimintoja iPod touch tukee?

iPhone 3.1.1 -ohjelmistopäivitys on maksullinen päivitys, joka sisältää useita uusia toimintoja kaikkiin iPod touch -malleihin. Toiminnot ja ominaisuudet vaihtelevat eri iPod touch -malleissa. Jotkin toiminnot ovat käytettävissä vain uudemmissa malleissa.

Seuraavan taulukon avulla voit selvittää, mitä iPhone 3.1 -ohjelmiston toimintoja voit käyttää iPod touch -mallissasi:

Leikkaaminen, kopioiminen ja liittäminen
Vaakasuuntainen näppäimistö
Spotlight-haku
Käyttörajoitukset
Sekoittaminen ravistamalla
Vertaislaitteiden väliset yhteydet1 2
Elokuvien, TV-ohjelmien ja
äänikirjojen ostaminen Wi-Fin3 kautta
Sanelin
Stereo-Bluetooth4
Ääniohjaus5
Käyttöapu

Huomautuksia:

1. Vertaislaitteiden väliset yhteydet edellyttävät yhteensopivia sovelluksia, jotka voidaan ladata App Storesta, kun ne ovat saatavana.
  2. Alkuperäinen iPod touch ei tue Bluetoothin käyttämistä vertaislaitteiden välisiin yhteyksiin. Se voi käyttää Wi-Fi-verkkoa vertaislaitteiden välisiin yhteyksiin.
  3. Saatavana vain maissa, joissa elokuvia, TV-ohjelmia ja äänikirjoja voi ostaa iTunesin kautta.
  4. Edellyttää erillistä lisälaitetta.
  5. Sanelimen ja ääniohjauksen käyttöön tarvitaan Apple Earphones with Remote and Mic -kuulokkeet tai yhteensopiva muun valmistajan kuulokemikrofoni tai irrallinen mikrofoni.

Luettelo muista toiminnoista ja ominaisuuksista, jotka ovat käytettävissä kaikissa iPod touch -malleissa, on sivulla iPod touch -ohjelmistopäivitys. iPhone 3.1.1 -ohjelmistopäivitys on ostettavissa iTunesin kautta.