QuickTimen ja QuickTime Pron itseapuresurssit

Käytettävissä on useita itseapuresursseja, joista on apua QuickTime Playerin ja QuickTime Pron ominaisuuksien käytössä.

QuickTime Player -ohjeet
QuickTime Playerin sisäänrakennetun Ohjeet-valikon avulla pääset suoraan ohjejärjestelmään, josta voi tehdä hakuja. Tämä hyödyllinen ohjejärjestelmä opastaa esimerkiksi seuraavien tietojen haussa: QuickTime Pron perustoiminnot, tietojen muokkaus ja luonti QuickTime Prossa tai tiedostojen vienti QuickTime Prossa.

Valitse QuickTime Playerissa Ohjeet > QuickTime Player -ohjeet.

QuickTime-tukisivu
QuickTime-tukisivulla on seuraavat resurssit:

• QuickTime-tukitietokanta-artikkelit, jotka sisältävät toimintaohjeita ja vianmääritystietoja.
  • Linkki QuickTime-keskusteluihin, joista asiakkaat voivat etsiä apua muilta QuickTime-käyttäjiltä.
  • QuickTime-ohjelmistopäivitysten latauslinkit.

Siirry QuickTime-tukisivulle

Apple QuickTime -keskustelut
QuickTime-keskustelut täyttyvät QuickTime-käyttäjistä. Esitä kysymys, vastaa kysymykseen tai lue, mitä mieltä toiset QuickTime-käyttäjät ovat aiheesta.

Käy Apple QuickTime -keskusteluissa

QuickTime 7 -käyttöopas
QuickTime 7 -käyttöoppaassa on QuickTime Pron käyttöön liittyviä ohjeita.