Tietoja Mac OS X 10.5.7 -päivityksestä

Mac OS X 10.5.7 -päivitystä suositellaan Mac OS X 10.5 Leopard -käyttöjärjestelmään. Se sisältää yleisiä käyttöjärjestelmän parannuksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta. Tarkempia tietoja turvallisuuspäivityksistä on tässä sivustossa.

Tärkeää: Lue seuraava kohta ennen asennusta.

• Varmuuskopioi tietokoneen tiedot ennen päivitysten asentamista.
  • Lopeta kaikki avoimet sovellukset, ennen kuin aloitat asentamisen.
  • Älä keskeytä asennusprosessia.
  • Tulokset voivat olla yllättäviä, jos olet asentanut tietokoneeseen kolmannen osapuolen ohjelmistomuutoksia tai olet muuttanut käyttöjärjestelmää jollakin muulla tavalla. (Tämä ei koske sovellusten normaalia asennusta.)
  • Jos asennuksen aikana on ongelmia--jos esimerkiksi Ohjelmiston päivitys lopettaa odottamatta--katso tätä artikkelia.

Päivityksen asentaminen

Päivitä Mac OS X 10.5.7:ään käyttämällä Ohjelmiston päivitys -toimintoa tai erillistä asennusohjelmaa. Päivitä tietokone jommallakummalla tavalla.

Ohjelmiston päivitys

Valitsemalla Omenavalikosta Ohjelmiston päivitys voit automaattisesti tarkistaa Internetin kautta viimeisimmät Apple-ohjelmistot, mukaan lukien tämän päivityksen. (Ohjelmiston päivitys on voinut siirtää sinut tähän artikkeliin, jotta voisit lukea lisää päivityksestä.) Jos tietokone ei ole ajan tasalla, esille voi tulla muita ohjelmistopäivityksiä tietokonettasi varten. Ne on syytä asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneesta toiseen, kun päivitys asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Jotkin päivitykset on myös asennettava ennen muita, joten Ohjelmiston päivitys on suoritettava useita kertoja, jotta kaikki käytettävissä olevat päivitykset tulevat ladattua.

Itsenäinen asentaja

Lataa päivityksen asentaja ja suorita se manuaalisesti. Tämä on hyödyllinen vaihtoehto, kun sinun on päivitettävä useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen lataussivulta.

Mac OS X 10.5.7 -päivitystä suositellaan kaikkiin Mac OS X 10.5 -versioihin versioon 10.5.6 asti.

• Delta-päivitys mahdollistaa päivityksen Mac OS X 10.5.6 -versiosta versioon 10.5.7
  • Yhdistelmäpäivitys mahdollistaa päivityksen Mac OS X:n versiosta 10.5, 10.5.1, 10.5.2, 10.5.3, 10.5.4, 10.5.5 tai 10.5.6 versioon 10.5.7.

Mitä päivitys sisältää?

Yleistä

• Sisältää uusimmat suojauskorjaukset.
  • Sisältää RAW-kuvien lisätuen useille muun valmistajan kameroille.
  • Parantaa videotoiston laatua ja kohdistimen liikkeitä uusimmissa Mac-tietokoneissa, joissa on NVIDIA-näytönohjain.
  • Korjaa Dvorak-näppäinasetteluun liittyvän ongelman Mac OS X 10.5.6 -käyttöjärjestelmässä.
  • Parantaa Yksikkömuunnin-, Pörssi-, Sää- ja Elokuvat-Dashboard-widgettien luotettavuutta ja tarkkuutta.
  • Korjaa tilanteen, joka voi aiheuttaa ongelmia Gmailiin kirjautumisessa.
  • Parantaa luotettavuutta, kun yhteystietoja synkronoidaan Yahoon! kanssa.
  • Mac Pron Laajennuspaikkatyökalu ilmoittaa nyt oikein PCIe-paikan kokoonpanon.
  • Parantaa verkon suorituskykyä, kun kytkennässä on käytetty tiettyjä Ethernet-kytkimiä, joiden Vuonhallinta on otettu käyttöön.
  • Parantaa Mac OS X Server 10.4:n isännöimien verkon kotikansioiden vakautta.
  • Parantaa Finderin sellaisten verkkotaltioiden hakutuloksia, jotka eivät tue Spotlight-hakua (kuten Mac OS X Server 10.4, Time Capsule ja muun valmistajan AFP-palvelimet).
  • Sisältää useita Hakemistopalveluun ja Asiakkaiden hallintaan liittyviä parannuksia.
  • Parantaa langattoman näppäimistön ja hiiren yhteyden toimivuutta.

iCal

• Parantaa CalDav-toimintojen yleistä luotettavuutta.
  • Parantaa luotettavuutta, kun tiedot synkronoituvat automaattisesti MobileMen kanssa.

Sähköposti

• Korjaa Notesin luotettavuuteen ja synkronointiin liittyvät ongelmat.
  • Korjaa ongelman, jossa Piilokopio-kenttä voi täyttyä vääristä tiedoista, kun viesti ohjataan uudelleen Lähetetyt-kansiosta.

Käyttäjärajoitukset

• Parantaa käyttörajoitusten ja ohjelmarajoitusten yhdenmukaisuutta.
  • Korjaa ongelman, jossa aikarajat eivät toimi oikein koko näytön kokoisissa peleissä ja Nopea käyttäjänvaihto -toiminnossa.

Tulostus

• Korjaa ongelman, jossa tietyt muun valmistajan tulostimet voivat tulostaa väärästä paperilokerosta.
  • Muun kuin ylläpitäjän tunnuksen omaavat käyttäjät voivat lisätä ja poistaa tulostimia ottamalla käyttöön Käyttörajoitukset ja valitsemalla vaihtoehdon Voi hallinnoida tulostimia.
  • Sisältää muita tulostuksen luotettavuuteen ja vakauteen liittyviä parannuksia.