Tietoja Java for Mac OS X 10.5 -päivityksestä 3

Java for Mac OS X 10.5 -päivitys 3 sisältää parannuksia tietoturvaan ja yhteensopivuuteen Java-ympäristön kanssa Mac OS X 10.5.6 -tietokoneessa tai uudemmassa.

Tämä versio päivittää Java Web Start- ja Java Applet -komponentit ja korjaa näin tietoturvaan ja yhteensopivuuteen liittyvät ongelmat. Tämä päivitys tukee kaikkia Intel- ja PowerPC-pohjaisia Mac-tietokoneita. Tämän version käyttö edellyttää, että tietokoneeseen on jo asennettu Java for Mac OS X 10.5 -päivitys 2. Lisätietoja Java for Mac OS X 10.5 -päivityksestä 2 on osoitteessa http://support.apple.com/kb/HT2733?viewlocale=fi_FI

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on osoitteessa http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI