Tietoja Multi-Touch Trackpad Update for Windows XP and Vista 1.0 -päivityksestä

Tämä päivitys parantaa Multi-Touch-ohjauslevyn toimintaa ja suorituskykyä, kun MacBook Air (loppuvuosi 2008)- MacBook (13-tuumainen, alumiini, loppuvuosi 2008)- ja MacBook Pro (15-tuumainen, loppuvuosi 2008) -tietokoneissa käytetään Windows XP- ja Windows Vista -käyttöjärjestelmiä Boot Campin avulla.

1. Lataa päivitys Applen web-sivustosta, kun käytössä on Windows XP tai Vista.
  2. Kun tiedosto on ladattu, työpöydälle tulee näkyviin AppleMTTU.exe-tiedosto.
  3. Kaksoisosoita AppleMTTUpdate.exe-tiedostoa ja asenna päivitys noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
  4. Jos päivitystä ei voi asentaa tietokoneeseen, näyttöön tulee teksti Päivitystä ei ole tarkoitettu tätä tietokonetta varten, joten sitä ei asenneta.
  5. Noudata ohjatun laiteohjaimen asennuksen ohjeita.   Kun päivitys on asennettu, näyttöön tulee teksti Ohjainten asennus tietokoneeseen onnistui.

Lisätietoja päivityksen tuomista parannuksista on artikkeleissa Oikean painikkeen käyttämisessä on ongelmia käytettäessä Multi-Touch-ohjauslevyä Windowsissa tai Multi-Touch-ohjauslevyn ongelmat Windowsia käytettäessä.

Järjestelmä ei ilmoita päivityksestä automaattisesti, jos käytössä on Microsoft Vistan 64-bittinen versio.  Kyseisen järjestelmän käyttäjien on ladattava päivitys tästä sivustosta.

Voit selvittää, onko päivitys asennettu, noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Valitse Windowsin Käynnistä-valikosta Kaikki ohjelmat ja valitse sitten Apuohjelmat.
  2. Valitse Järjestelmätyökalut.
  3. Valitse Järjestelmätiedot.
  4. Avaa Ohjelmistoympäristö osoittamalla sen vieressä olevaa plusmerkkiä.
  5. Valitse Allekirjoitetut ohjaimet.  Apple Multi-Touch and Apple Multi-Touch Mouse -ohjaimen version pitäisi olla 2.1.2.100, jos päivitys onnistuu.

Huomautus: Järjestelmä piilottaa .exe-tunnisteen ja muut tiedostotunnisteet oletusarvoisesti.  Voit tuoda tiedostotunnisteet näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse Käynnistä-valikko > Asetukset > Ohjauspaneeli > Kansion asetukset.
  2. Valitse Kansion asetukset -kohdasta Näytä-välilehti.
  3. Ota käyttöön Piilota tunnettujen tiedostotyyppien tunnisteet.
  4. Osoita OK-painiketta.