LED Cinema -näyttö (24-tuumainen, loppuvuosi 2008): äänenvoimakkuuden säätö Windows XP:ssä

Joissakin Windows XP -tietokoneissa ulkoisen laitteen ääni ei kuulu, ellei äänenvoimakkuuden säätimiä ole asetettu vähintään 40 prosenttiin suurimmasta mahdollisesta äänenvoimakkuudesta.

Säädä äänenvoimakkuus vähintään 40 prosenttiin suurimmasta mahdollisesta äänenvoimakkuudesta, jotta voit kuulla ääntä LED Cinema -näytöstä (24-tuumainen, loppuvuosi 2008).