Tietoja Prosessorin suorituksen Automaattinen-asetuksesta

Opi, mikä Prosessorin suorituksen Automaattinen-asetus on ja miten se voi säästää energiaa ja akkuvirtaa.

Kun Prosessorin suoritus -asetukseksi määritetään Automaattinen, tietokone voi säästää sähköä. Kun otat tämän asetuksen käyttöön, prosessorin jännite, väylänopeus ja kellonopeus säädetään vastaamaan järjestelmän senhetkisiä vaatimuksia. Tämän suunnittelun etuna on se, että kannettavien tietokoneiden akku kestää entistä pidempään ja pöytätietokoneissa on käynnissä entistä vähemmän tuulettimia, koska käyttölämpötilat ovat aiempaa pienemmät.

Jos käytät yritysohjelmia, vaativaa videokäsittelyä käyttäviä pelejä tai muita ohjelmia, jotka käyttävät prosessoria intensiivisesti, Energiansäästäjän Automaattinen-asetus ei ehkä tarjoa parasta mahdollista prosessorin suorituskykyä. Jos tiedät, että aiot kuormittaa prosessoria merkittävästi, muuta Energiansäästäjän asetukseksi Paras.

Energia-asetuksen valitseminen

Voit määrittää Prosessorin suoritus -asetukseksi Automaattinen Mac OS X v10.2:ssa, Mac OS X v10.3:ssa, Mac OS X v10.4:ssa ja Mac OS X v10.5:ssä seuraavasti:

1. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Näytä-valikosta Energiansäästäjä.
  3. Valitse Asetukset-välilehti ja valitse sitten asetus Prosessorin suoritus -ponnahdusvalikosta.

Automaattinen: Prosessori muuttaa nopeutta tilanteen mukaisten vaatimusten mukaan.

Paras: Prosessori käyttää suurinta nopeutta.

Hidastettu: Prosessori käyttää pienempää nopeutta.

Yläpuolella: Energiansäästäjä-asetukset Mac OS X v10.2.x:ssä

Yläpuolella: Energiansäästäjä-asetukset Mac OS X v10.3.x:ssä

Yläpuolella: Energiansäästäjä-asetukset Mac OS X v10.4.x:ssä