Apple Wireless Mouse -hiiri: Jäykkyyden sekä seurannan ja kaksoisosoittamisen nopeuden säätäminen

Opi säätämään Apple Wireless Mouse -hiiren jäykkyyttä ja muuttamaan sen seurannan ja kaksoisosoittamisen nopeuden asetuksia.

Jäykkyys
Säätämällä hiiren jäykkyyttä voit ohjata hiiren painikkeen painamisen vaatimaa voimakkuutta. Mitä suurempi jäykkyys on, sitä enemmän hiiren painiketta täytyy painaa, ja mitä pienempi se on, sitä herkemmältä hiiren painike tuntuu.

Voit säätää jäykkyyttä seuraavasti:

1. Poista hiiren pohjassa oleva kansi.

2. Liu'uta valon yläpuolella oleva kytkin kohtaan, joka tuntuu sinusta mukavimmalta.

• Jos haluat lisätä jäykkyyttä, liu'uta kytkintä plusmerkkiä kohti.
    • Jos haluat vähentää jäykkyyttä, liu'uta kytkintä miinusmerkkiä kohti.

3. Aseta pohjassa oleva kansi takaisin paikalleen.

Hiiren jäykkyyden säätäminen

Seurannan ja kaksoisosoittamisen nopeus
Seurannan nopeus määrittää, miten nopeasti osoitin liikkuu näytössä. Kaksoisosoittamisen nopeus määrittää, miten nopeasti on kaksoisosoitettava, jotta kohde valitaan. Voit muuttaa hiiren ominaisuuksia Järjestelmäominaisuuksissa.

1. Valitse Omenavalikko -> Järjestelmäasetukset.

2. Osoita Hiiri-symbolia.

Järjestelmäasetusten Hiiri-symboli

3. Säädä seurannan tai kaksoisosoittamisen nopeus tasolle, joka sopii sinulle parhaiten.

Hiiren Järjestelmäasetukset

Tietoja ergonomiasta, terveydestä ja turvallisuudesta saat Applen ergonomiasivustosta.

Nämä tiedot ovat peräisin Apple Wireless Mouse -hiiren käyttöoppaasta.