Apple Wireless Keyboard -näppäimistöt ja Apple Wireless Mouse -hiiri: Järjestelmävaatimukset

Tietoja Apple Wireless Keyboard -näppäimistöjen ja Apple Wireless Mouse -hiirten järjestelmävaatimuksista.

Alumiininen Apple Wireless Keyboard (2009) -näppäimistö edellyttää seuraavaa:

Apple Magic Mouse -hiiri edellyttää seuraavaa:

Alumiininen Apple Wireless Keyboard (2007) -näppäimistö ja Apple Wireless Mouse (2007) -hiiri edellyttävät seuraavaa:

• Macintosh-tietokone, jossa on sisäänrakennettu Bluetooth.
  • Mac OS X 10.4.10 tai uudempi.
  • Kaksi AA-paristoa Apple Wireless Mouse (2007) -hiirelle.
  • Kolme AA-paristoa Apple Wireless Keyboard (2007) -näppäimistölle.

Alkuperäinen Apple Wireless Keyboard -näppäimistö tai Apple Wireless Mouse -hiiri edellyttää seuraavaa:

• Macintosh-tietokone, jossa on sisäänrakennettu Bluetooth tai D-Link USB Bluetooth -sovitin (osanumero DBT-120, rev. B2 tai uudempi).
  • Mac OS X 10.2.6 tai uudempi.
  • Kaksi AA-paristoa Apple Wireless Mouse -hiirelle.
  • Neljä AA-paristoa Apple Wireless Keyboard -näppäimistölle.