Mihin voin käyttää langatonta Bluetooth-tekniikkaa

Opi, mihin voit käyttää Mac-tietokoneessa langatonta Bluetooth-tekniikkaa.

Bluetoothin avulla voit

• vaihtaa tai synkronoida tietoja Bluetooth-yhteensopivien tietokoneiden ja laitteiden välillä
  • käyttää Bluetooth-yhteensopivaa langatonta näppäimistöä tai hiirtä
  • muodostaa yhteyden langattomasti Bluetooth-tulostimeen, -kuulokemikrofoniin, -kuulokkeisiin tai -kaiuttimiin
  • jakaa Internet-yhteyden muiden Bluetooth-laitteiden kanssa.

Huomautuksia:

1. iPhonen käyttäjät voivat katsoa suoraan Bluetoothin käyttöön iPhonessa liittyviä ohjeita iPhone-tukisivulta.
  2. Jos tietokoneeseen ei ole valmiiksi asennettu Bluetooth-moduulia, voit käyttää langatonta Bluetooth-tekniikkaa liittämällä tietokoneeseen USB-Bluetooth-sovittimen. Lisätietoja on artikkelissa Jotkin USB-Bluetooth-sovittimet eivät salli langattoman näppäimistön tai hiiren käyttämistä Mac-tietokoneen heräämiseen nukkumistilasta.