Mac OS X 10.3: Uudelleenasennus Mac OS X Pantherin päivityslevyltä

Mac OS X 10.3.1 -päivityksen tai uudemman asennuksen jälkeen et voi enää käyttää Mac OS X Panther -asennuslevyä – osana Mac OS X -päivitysohjelmaa – käyttöjärjestelmän täydellistä uudelleenasennusta varten.

Jos käytössäsi on Mac OS X 10.3 Pantherin vähittäismyynti-CD- tai -DVD-levy tai palautuslevyjä, voit asentaa Mac OS X -käyttöjärjestelmän uudelleen. Tällöin sinun ei tarvitse noudattaa tässä asiakirjassa annettuja ohjeita.

Huomautus: Tämä asiakirja koskee Mac OS X:n versioita 10.3–10.3.9.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Mac OS X 10.3 -käyttöjärjestelmän uudelleenasennus Panther-päivityslevyltä

Käyttöjärjestelmä uudelleenasentaminen ei ole aina paras tapa ratkaista ongelma. Ennen kuin asennat Mac OS X 10.3 -käyttöjärjestelmän uudelleen, kokeile artikkelissa Mac OS X:n vianmääritys: Ongelman eristäminen annettuja ohjeita.

Jos nämä ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, asenna Mac OS X 10.3 -käyttöjärjestelmä uudelleen seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Käynnistä tietokone Mac OS X 10.2 -asennus-CD-levyltä. Aseta CD-levy asemaan, käynnistä tietokone uudelleen ja pidä C-näppäintä alhaalla käynnistyksen aikana.
  2. Suorita Arkistoi ja asenna- tai Tyhjennä ja asenna -asennus.

Varoitus: Jos valitset Tyhjennä ja asenna -asennuksen, valitun taltion sisältö tyhjennetään kokonaan ennen Mac OS X 10.2 -käyttöjärjestelmän asentamista. Ennen kuin jatkat, varmista, että tiedostoista on olemassa varmuuskopiot. Lisätietoja on artikkelissa Mac OS X: Tiedostojen varmuuskopiointi ja palautus".

Tärkeää: Jos suoritat Arkistoi ja asenna -asennuksen, älä valitse käyttäjä- ja verkkoasetusten säilyttämisasetusta ennen asennusta. Kirjautuminen ei ehkä onnistu asennuksen jälkeen, jos nämä asetukset säilytetään.

Lisätietoja on artikkelissa Mac OS X: Aiemman version uudelleenasennus tai  Macintosh: Apple-ohjelmiston palauttaminen.
  3. Kun asennus on valmis, suorita Mac OS X:n rekisteröinti.
  4. Kun Mac OS X on rekisteröity, käynnistä tietokone Mac OS X Pantherin päivitys-CD-levyltä.
  5. Suorita Mac OS X 10.3:n päivitysasennus.
  6. Asenna mahdolliset päivitykset Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla.