Mac OS X: Toimintojen tekeminen näppäimistön avulla

Jos otat käyttöön Näppäimistön laajennettu käyttö -toiminnon, voit tehdä näppäimistön avulla useita toimintoja tietokoneessa.

Tästä voi olla hyötyä, jos haluat työskennellä eri tavalla tai jos sinulla on jokin vamma.

Voit valita näppäimistön avulla Dockin symboleita ja Finder-ikkunan työkalurivin painikkeita. Joissakin Mac OS X -ohjelmissa voit valita valikkokomentoja tai vaihtoehtoja ikkunoissa, valintatauluissa tai paleteissa.

Avaa Järjestelmäasetukset ja valitse Näppäimistö. Valitse sitten Näppäimistön laajennettu käyttö -välilehti.

Jos otat käyttöön Näppäimet hiirenä -toiminnon, voit liikuttaa hiirtä numeronäppäimistön avulla.

Tämä asiakirja sisältää tietoja Ohjekeskuksesta, joka on tietokoneessa oleva ohjejärjestelmä.