Apple TV: iTunes Store -sisällön toistamiseen tarvitaan Internet-laajakaistayhteys

Apple TV: iTunes Store -sisällön toistamiseen tarvitaan Internet-laajakaistayhteys

iTunes Store -sisällön toistamiseen Apple TV:ssä tarvitaan Internet-laajakaistayhteys. Jos Internet-yhteys ei toimi, näkyviin voi tulla Apple TV:n virheilmoituksia, kun yrität toistaa iTunes Storesta ostettuja tai vuokrattuja tiedostoja ensimmäisen kerran. Jotta voit toistaa iTunes Storesta ostettuja tai vuokrattuja tiedostoja Apple TV:ssä, tietokoneesta, jossa on asennettuna iTunes ja kytkettynä Apple TV, on muodostettava Internet-yhteys valtuutuksen loppuunsuorittamista varten. Yksi tapa testata, että Apple TV:llä on käytössä suora Internet-yhteys, on toistaa elokuvaesittely. (Valitse Elokuvat > Elokuvaesittelyt, jos käytössä on ohjelmistoversio 2.0 tai Elokuvat > Elokuvien esittelyt, jos käytössä on ohjelmistoversio 1.x ja valitse sitten toistettava esittely.)