Applen nestekidenäytöt: Virran merkkivalo vilkkuu

Jotkin Applen nestekidenäytöt antavat varoituksen, jos ne havaitsevat virhetilanteen.

Jos Applen nestekidenäyttö havaitsee virhetilanteen, virran LED-merkkivalo osoittaa ongelman vilkkumalla tietyllä tavalla.

lyhyt, lyhyt, lyhyt Näyttö on havainnut väärän videomuodon tai tarkkuuden, jota ei tueta.
Varmista laitteen yhteensopivuus ja käynnistä tietokone uudelleen. Jos ongelma ei poistu, nollaa PRAM-muisti.
lyhyt, pitkä, lyhyt Varmista, että käytät oikeaa virtalähdettä näytön kanssa. Tämä varoitus tulee näyttöön vain silloin, jos näyttö on valmistettu vuonna 2004 tai myöhemmin ja vaatii ulkoisen virtalähteen.
lyhyt, lyhyt, pitkä Näyttö on havainnut taustavaloon liittyvän virheen. Tarkista näytön virtaliitännät ja käynnistä tietokone uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.