Nestekidenäytöt: Kosketuskytkimen poistaminen käytöstä

Applen nestekidenäyttöjen käynnistämiseen käytettävä kosketuskytkin voidaan poistaa käytöstä. Näin voidaan estää nestekidenäytön käynnistäminen tai sammuttaminen vahingossa.

Toimenpide koskee seuraavia näyttöjä:

• Apple Studio Display 15
  • Apple Studio Display 17 (nestekidenäyttö)
  • Apple Cinema HD Display
  • Apple Cinema Display (20-tuumainen)

Mac OS X

1. Paina Komento- ja Vaihto-näppäimiä ja pidä niitä painettuina, kunnes olet suorittanut vaiheen 2.
    2. Avaa Järjestelmäasetukset-välilehden Näytöt-paneeli koskettamalla näytön vasemmalla puolella olevaa painiketta. (Voit avata Järjestelmäasetukset myös Omena-valikosta. Valitse Näytöt, kun pidät Komento- ja Vaihto-näppäimiä edelleen painettuina.)
    3. Vapauta Komento- ja Vaihto-näppäimet.
    4. Osoita Asetukset-välilehteä, kun Näytöt-järjestelmäasetuspaneeli on edelleen auki.
    5. Ota kosketuskytkintoiminto käyttöön tai poista se käytöstä osoittamalla Ota etulevyn painike käyttöön -valintaneliötä.
    6. Sulje Järjestelmäasetukset.

Mac OS 9

1. Pidä Komento- ja Vaihto-näppäimiä painettuina, kunnes olet suorittanut vaiheen 2.
    2. Avaa Näyttölaitteet-ohjauspaneeli koskettamalla näytön vasemmalla puolella olevaa painiketta. (Voit avata Näyttölaitteet-ohjauspaneelin myös Omena-valikosta, kun pidät Komento- ja Vaihto-näppäimiä edelleen painettuina.)
    3. Vapauta Komento- ja Vaihto-näppäimet.
    4. Osoita Asetukset-välilehteä, kun Näyttölaitteet-ohjauspaneeli on edelleen auki.
    5. Ota kosketuskytkintoiminto käyttöön tai poista se käytöstä osoittamalla Ota etulevyn painike käyttöön -valintaneliötä.
    6. Sulje Näyttölaitteet-ohjauspaneeli.