Tietoja Java for Mac OS X 10.5 -päivityksestä 2

Java for Mac OS X 10.5 -päivitys 2 sisältää parannuksia tietoturvaan, suorituskykyyn ja yhteensopivuuteen Java SE 6-, J2SE 5.0- ja J2SE 1.4.2 -ympäristöjen kanssa Mac OS X 10.5 -tietokoneessa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Tämä versio päivittää Java SE version 6 versioksi 1.6.0_07, J2SE version 5.0 versioksi 1.5.0_16 ja J2SE version 1.4.2 versioksi 1.4.2_18.

Tämä päivitys on tarkoitettu vain tietokoneeseen, jossa on Mac OS X 10.5.4 tai uudempi, eikä sitä tulisi asentaa Mac OS X:n aiempiin versioihin.

Tämä J2SE 5.0- ja J2SE 1.4.2-versio tukee kaikkia Intel- ja PowerPC-pohjaisia Mac-tietokoneita. Java SE 6 on saatavissa 64-bittisenä versiona vain Intel-pohjaisiin Mac-tietokoneisiin.

Ohjelmistokehittäjät voivat siirtyä tutkimaan päivityksen ominaisuuksia Java Reference Library -kirjastoon. Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on osoitteessa http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI