Power Mac G5: Näytön yhteensopivuus

Tässä artikkelissa on tietoja Apple-näyttöjen ja Power Mac G5 -tietokoneiden yhteensopivuudesta.

Huomaa: Katso Power Mac G4 -tietokoneiden kohdalla Power Mac G4: Näyttöjen yhteensopivuus.

Power Mac G5 -tietokoneet käyttävät tiettyjä näyttösovittimia, joissa on tietynlaiset näyttöportit. Kuvassa 1 on esitetty kuvat kolmesta liitintyypistä.

Power Mac G5 -näyttösovittimissa saattaa olla joko ADC-portti ja DVI-I-portti (Kuva 2) tai kaksi DVI-I-porttia. Power Mac G5 -tietokoneiden mukana toimitetaan DVI-VGA-sovitin VGA-näyttöjen liittämistä varten.

VGA-portti
VGA-portti
DVI-I-portti
DVI-I-portti
ADC-portti
ADC-portti

Kuva 1

Näyttöjen portit

Näyttöjen portit

Kuva 2 ADC- ja DVI-I-portit

Etsi seuraavasta taulukosta se näyttö ja tietokone, joita haluat käyttää yhdessä. Jos ne ovat yhteensopivia, näyttöportti on merkitty luetteloon. Jotkut näytöt voidaan liittää muun valmistajan sovitinkaapelilla. Niiden kohdalla on merkintä taulukossa.

Apple Cinema Display (20-tuumainen DVI) DVI DVI-portti
Apple Cinema Display (23-tuumainen DVI) DVI DVI-portti
Apple Cinema Display (30-tuumainen DVI) DVI DVI-portti
Apple Cinema Display (20-tuumainen) ADC ADC- tai DVI-portti (1)
Apple Studio Display 17 (nestekidenäyttö) ADC ADC- tai DVI-portti
Apple Cinema HD Display 23 (ADC) ADC ADC- tai DVI-portti (1)
Apple Cinema Display (ADC) ADC ADC- tai DVI-portti (1)
Apple Studio Display 17 (ADC) ADC ADC-portti
Apple Studio Display LCD (ADC) ADC ADC- tai DVI-portti (1)
Apple Cinema Display DVI DVI-portti
Apple Studio Display 21 VGA DVI-portti VGA-sovittimella (sisältyy toimitukseen)
Apple Studio Display 17 VGA DVI-portti VGA-sovittimella (sisältyy toimitukseen)
Apple Studio Display LCD (DVI) DVI DVI-portti
Apple Studio Display LCD /B Macintosh video DVI-portti VGA-sovittimella (sisältyy toimitukseen) + Macintosh-VGA-sovitin (saatavilla erikseen)
Apple Studio Display LCD
Kaikki AppleVision-näytöt
Kaikki ColorSync-näytöt
Multiple Scan 1705
Multiple Scan 17 ja
Multiple Scan 20
Multiple Scan 720
Tietyt Multiple Scan 15 -näytöt

Huomautuksia:

1. Jos Power Mac G5 -laitteessasi on DVI-portit ja haluat nähdä ADC-liittimen näytön, voit suorittaa sen helpommin sovittimilla, kuten Apple DVI-ADC -näyttösovittimella.
  2. DVI-liittimillä varustetut näytöt voidaan liittää ADC-DVI-liittimen avulla Power Mac G5 -malleihin, joissa on ADC-näyttösovitin.
  3. Oikean sovittimen käyttö on tärkeää. Jos käytät näytön kanssa väärää sovitinta, jotkut tarkkuudet saattavat olla virheellisiä tai puuttua, ja tiettyjen mallien erikoistoiminnot eivät mahdollisesti ole käytettävissä (kuten LCD-näytön säädöt tai ColorSync-kalibrointi). Videosovittimia on saatavilla monista eri paikoista, kuten paikallisesta Apple Store -jälleenmyyntiliikkeestä, Apple Online Storesta tai Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä.
  4. Kaikki toiminnot eivät toimi sellaisissa vanhemmissa Apple-näytoissä, jotka edellyttävät tietokoneelta Apple Desktop Bus (ADB) -liitäntää, kun ne liitetään Power Mac G5 -tietokoneisiin. Kuva näkyy, mutta jotkut ADB:stä riippuvat lisäominaisuudet (kuten näytöllä tehtävät säädöt) eivät toimi.
  5. Jotkut Power Mac G5 -näyttösovittimet tukevat samanaikaisesti liitettyjä ADC- ja DVI-näyttöjä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää myös kahta ADC-näyttöä Apple DVI-ADC -näyttösovittimen avulla (myydään erikseen) tai yhtä ADC- ja yhtä VGA-näyttöä (käyttämällä mukana toimitettua DVI-VGA-sovitinta).
  6. ADC-näyttöjen virta- ja nukkumistoimintoja ei tueta, kun käytössä on Apple DVI-ADC -sovitin ja niitä käytetään Power Mac G5 (loppuvuosi 2005) -tietokoneen kanssa.