MacBook Air: Näin määrität MacBook Air -tietokoneen käyttöönottoapurin avulla

Kun käynnistät MacBook Air -tietokoneen ensimmäisen kerran, käyttöönottoapuri avautuu. Käyttöönottoapuri auttaa sinua Internet-tietojen syöttämisessä ja käyttäjätunnuksen luomisessa MacBook Air -tietokoneessa. Voit myös siirtää tietoja langattomasti käyttöönoton aikana toisesta Mac-tietokoneesta.

Huomautus: Jos et käytä käyttöönottoapuria siirtämään tietoja, kun ensi kertaa käynnistät MacBook Air -tietokoneesi, voit tehdä sen myöhemmin siirtymisapurin avulla. Siirry Ohjelmat-kansioon, avaa Lisäohjelmat ja kaksoisosoita Siirtymisapuria.

Voit määrittää MacBook Air -tietokoneen seuraavasti:

1. Noudata käyttöönottoapurissa näyttöön tulevia ohjeita, kunnes näkyviin tulee Onko sinulla jo Mac? -näyttö.

2. Suorita peruskäyttöönotto tai käyttöönotto ja tietojen siirto seuraavasti:

• Suorita peruskäyttöönotto valitsemalla Älä siirrä tietoja nyt ja valitsemalla sitten Jatka. Valitse langaton verkko, määritä käyttäjätunnus ja lopeta käyttöönottoapuri noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

• Jos haluat siirtää tietoja käyttöönoton yhteydessä, määritä ensin toinen Mac-tietokone, jossa on optinen asema levyjen jakotoimintoa varten. Noudata sitten tässä artikkelissa annettuja ohjeita.

Huomautus: Jos olet jo käynnistänyt MacBook Air -tietokoneessa käyttöönottoapurin, voit keskeyttää sen käytön, siirtyä toiseen tietokoneeseen asentamaan DVD- tai CD-jako -ohjelman ja palata lopuksi takaisin MacBook Airiin suorittamaan käyttöönotto loppuun.

Jos etsit sirtymisapurin käyttöön liittyviä ohjeita, katso lisätietoja tästä artikkelista.

Jos etsit ohjeita Internet-jako-toiminnon käyttämisestä tietojen siirron optimoinnissa, katso lisätietoja tästä artikkelista.

Jos etsit siirtoon liittyviä vinkkejä, katso lisätietoja tästä artikkelista.