iPhoto: Viisi askelta onnistuneisiin kirjoihin, kortteihin ja kalentereihin

Seuraavien viiden askeleen avulla kirjat, kortit ja kalenterit onnistuvat aina!

1. Ota hyviä kuvia

Hienot kirjat, kortit ja kalenterit lähtevät hyvistä kuvista. Kysy kameran valmistajalta lisätietoja hyvien kuvien ottamisesta. Jos kuvan vieressä näkyy keltainen varoituskolmio, katso artikkeli iPhoto: Mitä tehdä, jos näyttöön tulee varoitus matalasta resoluutiosta?.

2. Käytä iPhoton uusinta versiota

Pysy ajan tasalla iPhoton uusimman version avulla. Tarkista ohjelmistopäivitykset Applen tuen tiedostohauista. Lisätietoja ohjelmiston päivittämisestä on artikkelissa Ohjelmiston päivittäminen.

3. Muokkaa kuvia iPhoton avulla

Anna iPhoton auttaa! Kuvien muokkaaminen muun valmistajan ohjelmilla saattaa johtaa odottamattomiin tuloksiin painotilauksessa. Artikkelissa Kirjojen ja tulosteiden kuvat eroavat toisistaan on lisätietoja siitä, mitä tulostetuilta kirjoilta, korteilta ja kalentereilta voi odottaa.

4. Esikatsele tilaus

Katso, miltä Applelle lähetettävä tiedosto näyttää. Näin voidaan välttää yleiset ongelmat, kuten puuttuvat kuvat ja tekstit. Tarkista jokainen sivu varmistaaksesi, että viime hetken korjauksille ei ole tarvetta. Lisätietoja on artikkelissa Tilauksen esikatselu.

5. Lähetä tilaus

Tilaus toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kun olet tyytyväinen kirjaan, korttiin tai kalenteriin, viimeistele tilaus osoittamalla Osta-painiketta. Jos tilaukseen täytyy tehdä muutoksia, peruuta se 90 minuutin sisällä lähettämisestä Tilauksen tila -sivulta. Lähetä sen jälkeen uusi tilaus iPhoton kautta.

Jos käytössä on iPhoto '11, katso artikkeli Kalenterit ja iPhoto '11.