Mac mini: Tietoja DVI-VGA-sovittimesta

Lue lisää DVI-VGA-sovittimesta, joka toimitetaan Mac minin kanssa.

Mac minin mukana toimitetaan pieni DVI-VGA-sovitin. Sovittimen avulla Mac minin DVI-porttia voidaan käyttää VGA-näytön kanssa.

Vaihtosovitin

Jos sinun on vaihdettava Mac minisi mukana toimitettu DVI-VGA-sovitin, tämä Applen DVI-VGA-näyttösovitin (malli M8754G/A) on vastaavanlainen toiminnallisesti ja se voidaan hankkia Apple Storesta. Kyseessä on sama sovitin, joka toimitetaan joidenkin muiden Macintosh-tietokoneiden mukana.

Muut sovittimet

Voit käyttää myös Applen DVI-video-sovitinta (malli M9267G/A), jossa on S-Video- ja Composite video -lähdöt, joiden avulla voit liittää Mac minin suoraan televisioon tai vanhempaan projektoriin.