Tietoja Mac OS X 10.3.9 -päivityksestä (yhdistelmä)

Tämä ohjelmisto päivittää Mac OS X version 10.3, 10.3.1, 10.3.2, 10.3.3, 10.3.4, 10.3.5, 10.3.6, 10.3.7 tai 10.3.8 versioksi 10.3.9. Jos käytössä on versio 10.3.8, voit päivittää ohjelmiston käyttämällä pienempää delta-päivitystä.

Tärkeää: Lue ohjeet ennen asentamista.

• Jos haluat välttää mahdollisen ongelman, jonka seurauksena Java-ohjelmat ja Safari voivat sulkeutua odottamatta, tutustu tähän artikkeliin.

• Jos tietokoneeseen on kytketty muun valmistajan FireWire-kovalevy, irrota se ennen päivityksen asentamista. Irrota kovalevy ja kytke se takaisin, kun asennus on valmis ja tietokone on käynnistetty uudelleen.

• Tulokset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettuna kolmannen osapuolen toimittamia järjestelmäohjelmiston muutoksia tai käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla. (Tämä ei koske sovellusten normaalia asennusta.)
  • Asennusta ei saa keskeyttää. Jos asennuksen aikana tapahtuu virtakatkos tai muu häiriö, käytä päivitykseen Apple-tiedostohaut-sivulta ladattavaa itsenäistä asentajaa (lisätietoja jäljempänä).

Asennus

Mac OS X 10.3.9 -päivitys voidaan suorittaa kahdella tavalla: Ohjelmiston päivityksen tai erillisen asennusohjelman avulla. Päivitä tietokone jommallakummalla tavalla

Automaattinen ohjelmiston päivitys

Ohjelmiston päivitys (valittavissa Järjestelmäasetuksista) voi ladata ja asentaa automaattisesti uusimman Apple-ohjelman. Ohjelmiston päivitys on voinut siirtää sinut tähän artikkeliin, jotta voisit lukea lisää päivityksestä.

Päivityksen kokovoi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla.

Koska jotkin päivitykset edellyttävät toisten päivitysten tekemistä ensin, ohjelmiston päivitys täytyy ehkä tehdä useita kertoja kaikkien päivitysten tekemiseksi.

Itsenäinen asentaja

Apple-tiedostohaut-sivulla on ladattavissa kaksi versiota asennusohjelmasta (yhdistelmä- ja delta-versio, kuvattu jäljempänä) erillisinä päivityksinä. Kun olet ladannut päivityksen, voit päivittää sen tietokoneeseen ilman Internet-yhteyttä.

• Yhdistelmäpäivityksen asentaja (kuvattu tässä artikkelissa) voi päivittää version 10.3, 10.3.1, 10.3.2, 10.3.3, 10.3.4, 10.3.5, 10.3.6, 10.3.7 tai 10.3.8 versioksi 10.3.9.
  • Delta-päivityksen asentaja päivittää Mac OS X version 10.3.8 versioksi 10.3.9 (kuvattu eri artikkelissa).

Itsenäinen asentaja (erityisesti yhdistelmäpäivitys) on hyödyllinen, jos päivittäviä tietokoneita on useita ja haluat ladata päivityksen vain kerran.

Parannukset

Mitä tähän päivitykseen sisältyy?

Lisätietoja on tämän artikkelin Parannukset-osassa.

Tämä päivitys sisältää myös seuraavien päivitysten parannukset:

Mac OS X 10.3.8 -päivitys
Mac OS X 10.3.7 -päivitys
Mac OS X 10.3.6 -päivitys
Mac OS X 10.3.5 -päivitys
Mac OS X 10.3.4 -päivitys
Mac OS X 10.3.3 -päivitys
Mac OS X 10.3.2 -päivitys
Mac OS X 10.3.1 -päivitys