Silmukkahakemiston uudelleen rakentaminen GarageBandissä

Joissakin tapauksissa silmukkahakemisto saattaa muuttua kelvottomaksi, minkä vuoksi se on rakennettava uudelleen.

Jos näin käy, seuraavia oireita saattaa esiintyä.

• Silmukkaselainta avattaessa näyttöön tulee Apple-silmukoita ei löytynyt -ilmoitus.
  • Silmukkaselaimen painikkeet on tummennettu, eikä selaimessa näy silmukoita.
  • Apple-silmukoihin liittyy muita ongelmia.

Rakenna silmukkahakemistotiedostot uudelleen toimimalla seuraavasti.

1. Kirjaudu sisään ylläpitäjän tilillä.
  2. Jos GarageBand on käynnissä, sulje se.
  3. Osoita Dock-ikkunan Finder-kuvaketta.
  4. Valitse Siirry-valikosta Siirry kansioon.
  5. Kirjoita hakemiston sijainti. Katso lisätietoja tästä artikkelista.
  6. Osoita Siirry-vaihtoehtoa.
  7. Vedä kaikki "Search Index" -tiedostot Apple-silmukkahakemistokansiosta Roskakoriin. Tiedostot rakennetaan myöhemmin uudelleen.
  8. Käynnistä GarageBand.
  9. Osoita Silmukkaselain-painiketta. Näyttöön saattaa tulla "Apple-silmukoita ei löytynyt" -ilmoitus.
  10. Osoita Dock-ikkunan Finder-kuvaketta.
  11. Valitse Siirry-valikosta Siirry kansioon.
  12. Kirjoita hakemiston sijainti. Katso lisätietojatästä artikkelista.
  13. Osoita Siirry-vaihtoehtoa.
  14. Paikanna Apple-silmukkakansio ja vedä se Finderista GarageBandin Silmukkaselaimeen.
  15. Toista vaiheet 11–14 ja tarkista kaikki mahdolliset silmukkasijainnit artikkelin mukaisesti.

Viimeinen vaihe indeksoi Apple-silmukkakansion uudelleen. Jos GarageBand Jam Pack on asennettu, toista viimeinen vaihe GarageBand Jam Pack -kansion Apple-silmukoille.