FaceTime-kamera: "Kamera on toisen ohjelman käytössä" -viesti

FaceTime-kameraa voidaan käyttää vain yhdellä toiminnolla kerrallaan. Viesti "Kamera on toisen ohjelman käytössä" voi tulla näkyviin videopuhelun valitsemisen yhteydessä.

Jos yllä oleva viesti tulee näkyviin, toimi seuraavasti:

1. Lopeta kaikki FaceTime-kameraa käyttävät toiminnot. Jos et tiedä mitkä toiminnot käyttävät FaceTime-kameraa, lopeta kaikki käynnissä olevat toiminnot. Esimerkkejä FaceTime-kameraa käyttävistä toiminnoista: iChat, iMessage ja PhotoBooth.
  2. Käynnistä vain yksi toiminto ja käytä FaceTime-kameraa.
  3. Jos ongelma toistuu ja käytät ulkoista kameraa, irrota liitäntäkaapeli tietokoneesta ja kamerasta, odota muutama sekunti ja kiinnitä kaapeli takaisin kameraan ja tietokoneeseen tiukasti (voimaa käyttämättä).

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä niiden toimittajaan.