Näin tuot iCal-kalenterit Microsoft Entourage -sovelluksesta

Opi tuomaan iCalin kalentereita Microsoft Entourage -sovelluksesta.

1. Avaa iCal.
  2. Valitse Arkisto-valikosta Tuo.
  3. Ota asetus käyttöön valitsemalla Tuo Entourage-dataa.
  4. Valitse Tuo.

Vihje: Suurien kalenteritiedostojen, joissa on paljon toistuvia tapahtumia, tuonti voi kestää yli tunnin. Tiedoston tuonnin aikana iCalin kohdistin näyttää pyörivältä levyltä. Odota, kunnes tuonti on valmis. Kun tiedosto on tuotu, kohdistin muuttuu takaisin osoittimeksi, ja voit taas käyttää iCalin muita ominaisuuksia.

iCal ei tuo Entourage-sovelluksesta lomapäiviä, koska lomatiedostot sisältyvät jo iCaliin. Entourage-tehtävät tuodaan tehtävinä.