Mac OS X 10.5: Tietoja levyosioiden koon muuttamisesta

Tässä artikkelissa on tietoja levyosioiden koon muuttamisesta.

Millaisten osioiden kokoa voidaan muuttaa Mac OS X 10.5 Leopardissa?

Mac OS X 10.5 Leopardissa voidaan muuttaa minkä tahansa levyosion paitsi Master Boot Record -osion kokoa. Levytyökalulla voit katsoa, onko osio Master Boot Record -osio, ja myös muuttaa muiden osioiden kokoa.

Tärkeää: Master Boot Record -osion koon muuttaminen tyhjentää kaikki sen tiedot, joten muista ensin varmuuskopioida muutettavien osioiden tärkeät tiedot.

Mikä on Master Boot Record?

Master Boot Record (MBR) on osioidun levytaltion ensimmäinen lohko. Se sisältää tietoja levyn osioinnista. Tarkempia tietoja on tässä artikkelissa.

Tässä joitakin kolmansien osapuolien sivustoja, joilla on lisätietoja:

Tärkeää: Kolmansien osapuolien Web-sivustoja ja tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä kolmansia osapuolia, Web-sivustoja tai tuotteita. Apple ei vastaa kolmansien osapuolien Web-sivustojen sisältämistä tiedoista tai tuotteista eikä niiden toiminnallisuudesta tai käytöstä. Apple on antanut nämä tiedot vain käyttäjän avuksi. Apple ei ole testannut sivustojen sisältämiä tietoja eikä anna mitään takuita tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Kaikkien Internetistä löytyvien tietojen ja tuotteiden käyttöön liittyy riskejä, eikä Apple vastaa niistä. Käyttäjien tulee tiedostaa, että kolmansien osapuolien sivustot ovat Applesta riippumattomia eikä Apple voi vaikuttaa kyseisten sivustojen sisältöön. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä toimittajaan.