Mac OS X 10.5: Muutoksia päätteen komentoihin Leopardissa

Tämä artikkeli kuvaa päätteen komentojen muutokset Mac OS X 10.5 Leopardissa.

Koska Mac OS X 10.5 on UNIX 03:n mukainen, jotkut Pääte-komennot kuten "ps" ovat muuttuneet aiemmista Mac OS X -versioista. Seuraavissa kehittäjille tarkoitetuissa linkeissä on lisätietoja muutoksista:

Tärkeää: Kolmansien osapuolien Web-sivustoja ja tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä kolmansia osapuolia, Web-sivustoja tai tuotteita. Apple ei vastaa kolmansien osapuolien Web-sivustojen sisältämistä tiedoista tai tuotteista eikä niiden toiminnallisuudesta tai käytöstä. Apple on antanut nämä tiedot vain käyttäjän avuksi. Apple ei ole testannut sivustojen sisältämiä tietoja eikä anna mitään takuita tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Kaikkien Internetistä löytyvien tietojen ja tuotteiden käyttöön liittyy riskejä, eikä Apple vastaa niistä. Käyttäjien tulee tiedostaa, että kolmansien osapuolien sivustot ovat Applesta riippumattomia eikä Apple voi vaikuttaa kyseisten sivustojen sisältöön. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä toimittajaan.