Tiedostojen jakaminen Windows-tietokoneen ja iPhonen tai iPadin välillä Apple Devices ‑apilla

Voit kopioida tiedostoja tietokoneen ja iPhonen tai iPadin appien välillä Tiedostonjaon avulla.

Tiedostonjaon vaatimukset

Tiedostojen jakamista tietokoneen kanssa tukevien iOS- ja iPadOS-appien tarkistaminen

1. Avaa Apple Devices Windows-tietokoneessa.
  2. Yhdistä iPhone tai iPad tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
  3. Klikkaa Tiedostot. Jos et näe Tiedostot-osiota, laitteessa ei ole tiedostojen jakamista tukevia appeja.
  4. Valitse appi.Tiedostot-välilehti on valittuna Apple Devices ‑apissa. Keynote on valittuna oikealla olevassa yhdistetyn laitteen Apit-osiossa.

Tiedostojen kopioiminen tietokoneesta iOS- tai iPadOS-appeihin

1. Valitse appi Apple Devices ‑apin Tiedostot-osiossa olevasta luettelosta.
  2. Klikkaa Add File (Lisää tiedosto), valitse tiedostot, jotka haluat kopioida tietokoneesta, ja klikkaa sitten Add (Lisää). Apple Devices kopioi nämä tiedostot laitteessa olevaan appiin. Valitse vain apin kanssa yhteensopivia tiedostoja. Tarkista apin käyttöoppaasta, millaiset tiedostot ovat tuettuja.Tiedostot-välilehti on valittuna Apple Devices ‑apissa. Keynote on valittuna oikealla olevassa yhdistetyn laitteen Apit-osiossa. Oikeassa alakulmassa näkyy korostettuna Lisää tiedosto ‑painike.

Tiedostojen kopioiminen iOS- tai iPadOS-apista tietokoneeseen

1. Valitse appi Apple Devices ‑apin Tiedostot-osiossa olevasta luettelosta.
  2. Valitse tietokoneeseen kopioitavat tiedostot Dokumentit-luettelosta, klikkaa Tallenna, valitse tietokoneen kansio, johon haluat kopioida tiedostot, ja klikkaa Tallenna.Tiedostot-välilehti on valittuna Apple Devices ‑apissa. Keynote on valittuna oikealla olevassa Apit-osiossa. Succulent Care Guide.key on valittuna Dokumentit-osiossa. Oikeassa alakulmassa näkyy korostettuna Save (Tallenna) -painike.

Jaettujen tiedostojen avaaminen

Voit avata tietokoneesta peräisin olevat tiedostot iPhonessa tai iPadissa apilla, jonka olet valinnut Tiedostonjakoa varten.

Et voi käyttää näitä tiedostoja muilla laitteesi apeilla tai muualla laitteessasi. Voit nähdä tiedostoluettelon Apple Devices ‑apin Tiedostot-osiossa, kun laite on yhdistetty tietokoneeseen.

Jaettujen tiedostojen varmuuskopioiminen

Kun Apple Devices varmuuskopioi laitteen, myös jaetut tiedostot varmuuskopioidaan.

Jos poistat jaettuja tiedostoja sisältävän apin iPhonesta tai iPadista, kyseiset jaetut tiedostot poistetaan myös laitteesta ja Apple Devices ‑apin varmuuskopiosta. Voit välttää jaettujen tiedostojen menettämisen kopioimalla ne tietokoneeseen, ennen kuin poistat apin iPhonesta tai iPadista.

Jaetun tiedoston poistaminen iPhonesta tai iPadista

1. Avaa Apple Devices Windows-tietokoneessa.
  2. Yhdistä iPhone tai iPad tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
  3. Valitse appi Tiedostot-osiossa olevasta luettelosta.
  4. Valitse poistettava tiedosto Dokumentit-luettelosta ja paina näppäimistön poistonäppäintä.
  5. Kun Apple Devices pyytää sinua vahvistamaan valinnan, klikkaa Poista.
    Apple Devices ‑hälytysnäyttö, jossa kysytään, haluaako käyttäjä varmasti poistaa Succulent Care Guide.key ‑dokumentin Dannyn iPhonesta. Vaihtoehtoja ovat Delete (Poista) tai Cancel (Kumoa).

Tiedostoja voi ehkä poistaa apista myös muilla tavoin. Lisätietoja saat lukemalla apin käyttöoppaan.