Tietoja USB-C–Lightning -sovittimesta

USB-C–Lightning -sovitin toimii USB-C-liittimellä varustettujen iPhone- ja iPad-mallien kanssa. Tämän yhden sovittimen avulla voit liittää USB-C-portilla varustetun iPhonen tai iPadin Lightning-lisälaitteeseen lataamista, dataa ja ääntä varten.

iPhonen tai iPadin lataaminen USB-C-virtalähteellä

Voit käyttää iPhonen tai iPadin lataamiseen USB-C – Lightning-sovitinta. Liitä esimerkiksi USB-C – Lightning-kaapeli tähän sovittimeen ja sitten kaapelin toinen pää USB-C-virtalähteeseen.

No alt supplied for Image

Tämä sovitin tarjoaa enintään 24 W:n latauksen ladattaessa USB-C-liittimellä varustettuja iPhone- tai iPad-malleja. Jos haluat nopeuttaa lataamista, liitä virtalähde USB-C-kaapelilla suoraan iPhoneen tai iPadiin.

Tietojen siirtäminen laitteeseen ja laitteesta

Liitä tämän sovittimen Lightning-liitin Lightning-kaapeliin tiedonsiirtoa varten. Sen tiedonsiirtonopeus on enintään 480 Mb/s (USB 2).

USB-C – Lightning-sovitin ei tarvitse itse virtaa, mutta siihen liitetyt laitteet voivat ottaa virtaa iPhonesta tai iPadista.

Yhteyden muodostaminen CarPlayhin

Voit käyttää USB-C – Lightning-sovitinta langallisen CarPlayn kanssa useimmissa ajoneuvoissa. Jotkin sovittimien, kaapeleiden ja ajoneuvojen viihdejärjestelmien yhdistelmät voivat kuitenkin häiritä langallista CarPlay-yhteyttä. Käytä tällaisessa tilanteessa tai vain langallista CarPlay-toimintoa tukevien autojen kanssa suoraa yhteyttä USB-A–USB-C-johdolla, esim. Belkin BOOST↑Charge Pro Flex ‑USB-A–USB-C-johto (1 m).

Jotkin ominaisuudet vaativat iOS 17:n tai iPadOS 17:n tai uudemman. Saat parhaat tulokset käyttämällä USB-C–Lightning-sovittimen kanssa vain yhtä laitetta tai kaapelia kerrallaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.