iPadOS 17:n lataaminen

Lue ohjeet iPadOS 17:n lataamiseen.

No alt supplied for Image

Ennen uusien ohjelmistojen lataamista kannattaa varmuuskopioida laite ja varmistaa, että sinulla on kopio tärkeistä tiedoistasi. Valitse varmuuskopiointitapa.

Yhteensopivuuden tarkistaminen

Näet vain päivitykset, jotka ovat yhteensopivia nykyisen ohjelmistoversion kanssa. Jos et ole ladannut uusinta versiota, et näe mahdollisuutta ladata viimeisintä versiota.

Selvitä, mitkä iPad-mallit ovat yhteensopivia iPadOS 17:n kanssa.

Lue lisätietoja iPadOS 17:stä.

iPadOS 17:n lataaminen

Kun lataat uusimman iPadOS-version, tietosi ja asetuksesi pysyvät ennallaan.

iPadin päivittäminen automaattisesti

Voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys > Päivitä automaattisesti.

2. Ota käyttöön Lataa iPadOS-päivitykset ja Asenna iPadOS-päivitykset.

Kun päivitys on saatavilla, iPad lataa ja asentaa päivityksen yön aikana, kun se on latauksessa ja yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Saat ilmoituksen ennen päivityksen asentamista.

Voit poistaa automaattiset päivitykset käytöstä valitsemalla Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys > Päivitä automaattisesti.

iPadin päivittäminen manuaalisesti

Jos haluat etsiä ja ladata ohjelmistopäivityksiä, valitse Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

Näytössä näkyy iPadOS:n tällä hetkellä asennettuna oleva versio ja tieto siitä, onko päivitystä saatavilla.

Jos tarvitset edelleen apua