macOS Sonoman päivittäminen

macOS Sonoma tekee työnteosta ja pelaamisesta Macilla entistä tehokkaampaa. Paranna näkyvyyttäsi videopuheluissa. Käytä tietoja täysin uusilla tavoilla. Tehosta pelaamista. Personoi Maciasi uusilla tavoilla.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Yhteensopivuuden tarkistaminen

macOS Sonoma on yhteensopiva näiden Mac-mallien kanssa. Saatavilla on myös kattava luettelo yhteensopivista malleista.

• MacBook Pro (2018 ja uudemmat)

• MacBook Air (2018 ja uudemmat)

• Mac mini (2018 ja uudemmat)

• iMac (2019 ja uudemmat)

• iMac Pro

• Mac Studio (2022 ja uudemmat)

• Mac Pro (2019 ja uudemmat)

Varmuuskopion ottaminen

Varmuuskopion tekeminen ennen päivitystä on suositeltavaa. Jos sinulla on ulkoinen tallennuslaite, voit käyttää sitä Macin varmuuskopioimiseen Time Machinella.

macOS Sonoman lataaminen ja asentaminen

Lataa ja asenna macOS Sonoman uusin versio käyttämällä Ohjelmiston päivitystä. Se on nopein ja helpoin tapa hankkia macOS-päivityksiä. Lisäksi lataus ja asennus sen avulla saattaa edellyttää vähemmän tallennustilaa.

• Valitse näytön yläkulmassa olevasta Omenavalikosta  Järjestelmäasetukset. Klikkaa sivupalkista Yleiset ja klikkaa oikealta Ohjelmiston päivitys.

• Valitse macOS:n aiemmissa versioissa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ohjelmiston päivitys.

• Voit myös tehdä haun hakusanoilla ”Ohjelmiston päivitys” valikkorivin SpotlightissaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja avata sitten Ohjelmiston päivityksen hakutuloksista.

Jos vanhassa Macissasi ei ole Ohjelmiston päivitystä, voit etsiä macOS Sonoman hakemalla sitä App Storesta.