Pelitilan käyttäminen Macissa

Pelitila asettaa pelin suorituskyvyn automaattisesti etusijalle, jotta kuvataajuus pysyy tasaisena ja peli reagoi herkästi.

Pelitila optimoi pelaamisesi asettamalla pelin etusijalle prosessorin ja näytönohjaimen suhteen ja vähentämällä näiden käyttöä taustalla suoritettavissa tehtävissä. Lisäksi se kaksinkertaistaa Bluetooth-näytetaajuuden, mikä vähentää tulo- ja ääniviivettä käyttäessäsi langattomia lisävarusteita, kuten peliohjainta tai AirPodeja.

Pelitilan ottaminen käyttöön

Pelitila otetaan käyttöön automaattisesti, kun avaat pelin koko näytön tilassa seuraavalla tavalla:

1. Pidä osoitinta koko näytön painikkeenNo alt supplied for Image päällä ikkunan vasemmassa yläkulmassa.

2. Valitse avautuvasta valikosta Siirry koko näytön tilaan.

Kun siirryt koko näytön tilaan tällä tavalla, valikkoriville ilmestyy Pelitila-valikkoNo alt supplied for Image. Voit varmistaa valikosta, että pelitila on käytössä pelillesi.

Pelitilan poistaminen käytöstä

Pelitila poistuu käytöstä automaattisesti, kun otat pelin pois koko näytön tilasta.

Voit myös poistaa pelitilan käytöstä itse, kun peli on vielä koko näytön tilassa, valitsemalla kyseisen vaihtoehdon Pelitila-valikostaNo alt supplied for Image. Pelitila pysyy poissa käytöstä kyseisessä pelissä, kunnes otat sen uudelleen käyttöön – vaikka lopettaisit pelin ja avaisit sen uudelleen.

Pelitila-valikko, jossa näkyy vaihtoehto pelitilan poistamiseksi käytöstä