Siirrä valokuviesi ja videoidesi kopiot iCloud-kuviin

Voit pyytää valokuviesi ja videoidesi kopioimista Google-kuvista iCloud-kuviin.

• Kun siirrät kuvia ja videoita iCloud-kuviin, niitä ei poisteta Google-kuvista.

• Sinun ei tarvitse ladata kuvia tai videoita, jotta ne voidaan siirtää. Siirto tapahtuu suoraan Googlesta iCloudiin.

• Siirtoprosessi voi kestää useita tunteja tai jopa päiviä siirrettävien kuvien ja videoiden koosta riippuen.

Tämä palvelu on Applen tilinhaltijoiden saatavilla yli 240 maassa ja alueella ympäri maailmaa. Jos palvelu on saatavilla tililläsi, voit valita sen Google Takeoutista.

Tämä palvelu ei ole käytettävissä lasten tileillä tai hallituilla Apple ID -tileillä. Et voi tuoda kuva- ja videotietoja iCloudiin, jos iCloudin edistyksellinen tietosuoja on otettu käyttöön tililläsi.

Ennen iCloud-kuviin siirtämistä

Jos saat tallennustilavirheen siirron aikana, voit hallinnoida iCloud-tallennustilaa tai lisätä tallennustilaa. Kun tallennustilaa on riittävästi, pyydä uutta siirtoa. Lisäsiirtopyyntö ei lisää kuva- tai videotiedostojen kaksoiskappaleita iCloud-kuviin.

Tuetut tiedostotyypit

• Voit siirtää iCloud-kuviin vain kuva- ja videotiedostoja. Muita tiedostotyyppejä (kuten Motion Photos- tai Live Photos -kuvia tai muistoja) ei siirretä.

• JPEG-, HEIC-, PNG-, GIF-, TIFF- ja BMP-kuvatiedostotyypit sekä useimmat MP4- ja MOV-videotiedostotyypit voidaan siirtää.

• Kuvat ja videotiedostot, joita ei voi siirtää iCloud-kuviin, mukaan lukien RAW-tiedostot, siirretään iCloud Driveen.

Kuvat ja videot siirretään siinä tarkkuudessa, jonka Google sallii vienneissä.

Kuvien ja videoiden siirtäminen Google-kuvista iCloud-kuviin

1. Siirry Google Takeoutiin

2. Aloita vienti Google-kuvien ohjeiden mukaisesti.

3. Valitse siirrettävien tietojen kohteeksi Apple – iCloud-kuvat ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

4. Anna Googlelle lupa napauttamalla Salli, jotta voit lisätä kuvia ja videoita iCloudiin.

Voit tarkistaa siirron tilan tai peruuttaa sen Applen Tietosuoja-sivulla

Kun aloitat siirron ja kun siirto on valmis, Apple lähettää sähköposti-ilmoituksen Apple ID -tiliisi liittyviin sähköpostiosoitteisiin.

Kun siirto on valmis

• Saat Applelta vahvistussähköpostiviestin, kun siirto on valmis.

• Kuvasi ja videosi näkyvät Kuvat-apin albumissa Tuotu Googlesta siirtopäivällä merkittyinä.

• Jos osa valokuvistasi tai videostasi puuttuu iCloud-kuvista, tarkista iCloud Drivesta, onko siellä Tuotu Googlesta -niminen kansio siirtopäivällä merkittynä.

• Alkuperäisen valokuva- tai videotiedoston lisäksi myös siihen liittyvät metatiedot (mukaan lukien tiedostonimi, kuvaus, tiedostotyyppi ja sijainti) siirretään.

• Jos poistat iCloud-kuvat käytöstä tuonnin aikana, siirto keskeytyy ja vain jo siirretyt kuvat ja videot näkyvät Kuvat-apissa. Jos haluat siirtää myös loput kuvakirjastostasi, ota iCloud-kuvat takaisin käyttöön ja tee toinen siirtopyyntö.

• Googlen antaman ilmoituksen, jonka mukaan siirto on valmis, ja Applen vahvistussähköpostin vastaanottamisen välillä saattaa olla viivettä.

iCloud-kuvakokoelman kopiointi toiseen palveluun

Lue, miten voit siirtää kuvasi ja videosi iCloud-kuvista Google-kuviin

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.