Jos kuvien ja videoiden kaksoiskappaleet sisältävää Kaksoiskappaleet-albumia ei löydy iPhonessa

Odota, kunnes iPhone on etsinyt kaikki kuvien ja videoiden kaksoiskappaleet. Lue, mitä voit tehdä, jos Kaksoiskappaleet-albumia ei vieläkään näy.

iOS 16:sta alkaen Kuvat-appi tunnistaa kuvakirjastossasi olevat kuvien ja videoiden kaksoiskappaleet ja vie ne Apukansiot-osiossa olevaan Kaksoiskappaleet-albumiin.

Jotta Kaksoiskappaleet-albumi tulisi näkyviin, iPhonen on ensin suoritettava seuraavat vaiheet:

1. Kuvakirjaston indeksointi.

2. Kaksoiskappaleiden etsiminen.

Kaksoiskappaleiden tunnistus edellyttää, että iPhone on lukittu ja yhdistetty virtalähteeseen. Prosessi voi taustalla suoritettavista muista tehtävistä ja kuvakirjaston koosta riippuen tapahtua nopeasti tai kestää jopa muutaman vuorokauden.