Tallennetut Wi-Fi-salasanat iPhonessa ja iPadissa

iOS 16:ssa, iPadOS 16.1:ssä ja uudemmissa voit tarkastella ja kopioida Wi-Fi-salasanoja pääsykoodin, Face ID:n tai Touch ID:n avulla.

Yhdistettynä olevan verkon salasanan käyttäminen

1. Napauta Asetukset-apissa Wi-Fi.

2. Etsi Wi-Fi-verkko, jota tällä hetkellä käytät.

3. Napauta Tiedot-painikettaTiedot.

4. Napauta salasanakenttää.

5. Avaa salasanan lukitus ja tuo salasana näkyviin pääsykoodilla, Face ID:llä tai Touch ID:llä.

ios-16-iphone-14-pro-wifi-name-more-info-password-on-tap

Lue ohjeet Wi-Fi-salasanojen jakamiseen

Aiemmin yhdistettynä olleiden verkkojen salasanojen käyttäminen

Napauta Asetukset-apissa Wi-Fi ja napauta sitten oikeassa yläkulmassa Muokkaa. Näet verkot, joihin laite on liittynyt aiemmin. Jos olet valinnut lukitun verkon, voit napauttaa salasanakenttää ja tuoda salasanan näkyviin pääsykoodilla, Face ID:llä tai Touch ID:llä.