Järjestäjän käyttöönotto ja käytöstä poistaminen iPadissa

Järjestäjän avulla voit muuttaa ikkunoiden kokoa haluamallasi tavalla, tarkastella useita päällekkäisiä ikkunoita yhdessä näkymässä, vaihtaa appien välillä napauttamalla ja paljon muuta.

Järjestäjän käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.

2. Napauta Järjestäjä-painikettaNo alt supplied for Image.

iPad, jossa on Ohjauskeskus avoinna ja Järjestäjä-painike valittuna.

Voit laittaa Järjestäjän päälle tai pois päältä myös Asetukset-apista:

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta Moniajo ja eleet.

3. Jos haluat ottaa Järjestäjän käyttöön, valitse Järjestäjä. Jos haluat poistaa sen käytöstä, valitse Ei käytössä tai valitse Split View ja Slide Over, jolloin voit käyttää moniajoa toisella tavalla.

iPad, jossa näkyvät Moniajo ja eleet -asetukset ja jossa on Järjestäjä valittuna.

Opi käyttämään iPadin Järjestäjää

iPad-mallit, jotka tukevat Järjestäjää

Voit käyttää Järjestäjää seuraavissa iPad-malleissa:

• 12,9 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi ja uudemmat)

• 11 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi ja uudemmat)

• iPad Air (5. sukupolvi)

Jos laitteessa on iPadOS 16.2 tai sitä uudempi, voit Järjestäjän avulla siirtää haluamasi apit ja ikkunat ulkoiseen näyttöön seuraavissa iPad-malleissa:

• 12,9-tuumainen iPad Pro (5. sukupolvi ja uudemmat)

• 11-tuumainen iPad Pro (3. sukupolvi ja uudemmat)

• iPad Air (5. sukupolvi)