eSIMin tyhjentäminen iPhonessa

Lue, miten voit tyhjentää laitteesi eSIMin tarvittaessa.

Sinun on ehkä tyhjennettävä eSIM seuraavissa tilanteissa:

• Olet siirtänyt eSIMin puhelinnumeron toiseen iPhoneen

• Aiot myydä laitteesi tai antaa sen pois esimerkiksi vaihdossa

Älä tyhjennä eSIMiä osana vianmääritystä, ellei operaattorisi ole ohjeistanut niin.

Jos tyhjennät eSIMin, sinun on otettava yhteyttä operattoriisi, jotta voit saada uuden. Voit sitten ottaa uuden eSIMin käyttöön.

Tyhjennä eSIM näin:

1. Siirry Asetukset-kohtaan.

2. Napauta Mobiilidata.

3. Napauta liittymää, jonka haluat poistaa.

4. Napauta Poista eSIM.

Jos tyhjennät kaikki iPhonen tiedot ja asetukset, voit valita, haluatko tyhjentää eSIMin vai säilyttää sen.

Jos haluat perua mobiililiittymäsi tilauksen, sinun on tehtävä se ottamalla yhteyttä operaattoriisi.