Jos et pysty ottamaan eSIMiä käyttöön iPhonessa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos eSIMin käyttöönotto iPhonessa ei onnistu.

Mikä on eSIM?

eSIM on matkapuhelinoperaattorilta saatava digitaalinen SIM-kortti, jonka avulla voit aktivoida matkapuhelinliittymän ilman fyysistä SIM-korttia.

Lue lisää eSIMistä

Mitä tarvitset

* iPhone 14 -mallit, joissa on vain eSIM, voidaan aktivoida ilman Wi-Fi-verkkoa.

Toimi seuraavasti

Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Tietoja ja tarkista, näkyykö EID-kohdassa numeroita. Jos numeroita ei näy, ota yhteys Apple-tukeen.

Kun olet suorittanut seuraavat vaiheet, avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin. Tarkista, näkyykö tilapalkissa operaattorin tunnus. Jos operaattorin tunnusta ei näy, siirry seuraavaan kohtaan.

1. Aseta lentotila päälle ja pois päältä.

2. Valitse Asetukset > Mobiilidata ja tarkista, näkyykö numero, jonka yrität aktivoida. Jos numero näkyy, kytke yhteys pois päältä ja sitten takaisin päälle.

3. Käynnistä laite tai laitteet uudelleen.

Jos eSIMin käyttöönotto ei edelleenkään onnistu, ota yhteyttä operaattoriin.