Terveystietojen jakaminen terveyspalveluiden tarjoajille

Tietojen jakaminen Terveys-apista voi tehdä keskusteluista lääkärisi ja terveydenhoitotiimisi kanssa entistä laajempia ja hyödyllisempiä.

Vaatimukset

• iPhone, jossa on vähintään iOS 15, tai iPad, jossa on vähintään iPadOS 17
  • iCloud-tili, jossa on päällä Terveys ja kaksiosainen todennus.

Terveystietojen jakaminen

Jos asut Yhdysvalloissa, voit jakaa terveystietojasi ohjelmaan osallistuville terveyspalveluiden tarjoajille.

1. Avaa Terveys-appi iPhonessa tai iPadissa.
  2. Jos käytät iPhonea, napauta Jakaminen-välilehteä. Jos käytät iPadia, avaa sivupalkki napauttamalla ja napauta sitten Jakaminen.
  3. Napauta Jaa lääkärisi kanssa.
  4. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita ja valitse aiheet, jotka haluat jakaa lääkärisi kanssa.
  5. Napauta Jaa.

Terveydenhoitotiimisi voi tarkistaa jakamasi tiedot oman terveystietojärjestelmänsä kautta. Voit milloin tahansa lopettaa terveystietojen jakamisen ja valita, mitkä terveystiedot jaetaan, iPhonen tai iPadin Terveys-apin Jakaminen-välilehdestä.