35 W:n kahdella USB-C-portilla varustetun virtalähteen käyttäminen

Voit käyttää 35 W:n kahdella USB-C-portilla varustettua virtalähdettä jopa kahden laitteen lataamiseen samanaikaisesti.

35 W:n kahdella USB-C-portilla varustettu pienikokoinen virtalähde

35 W:n kahdella USB-C-portilla varustettu pienikokoinen virtalähde

35 W:n kahdella USB-C-portilla varustettu virtalähde

35 W:n kahdella USB-C-portilla varustettu virtalähde

Yhden laitteen lataaminen

Jos haluat ladata yhden laitteen, liitä se virtalähteen jompaankumpaan USB-C-porttiin.

Kahden laitteen lataaminen

Jos haluat ladata kaksi laitetta, liitä laitteet virtalähteen jompaankumpaan porttiin. Kun yhdistät kaksi laitetta, teho jaetaan automaattisesti laitteiden välillä niiden tehotarpeen mukaan. Useimpien laitteiden kohdalla virta jaetaan tasaisesti, kun kahta laitetta ladataan samanaikaisesti. Esimerkki:

• Jos yhdistät Mac-kannettavan ja iPhonen tai iPadin, kumpikin laite vastaanottaa enintään 17,5 W.

• Jos yhdistät iPhonen ja iPadin, kumpikin laite vastaanottaa enintään 17,5 W.

• Jos yhdistät Mac-kannettavan tai iPhonen ja Apple Watchin tai AirPodit, Mac-kannettava tai iPhone vastaanottaa enintään 27,5 W ja Apple Watch tai AirPodit enintään 7,5 W.

Jos jompikumpi laitteista tarvitsee lisää virtaa, irrota toinen laite ja sen latauskaapeli virtalähteestä.

Jos laite ei lataudu, akku tyhjenee nopeasti tai se latautuu hitaasti

Laitteesi saattaa tarvita enemmän virtaa kuin mitä virtalähde pystyy antamaan yhden tai molemman portin kautta. Kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Kokeile ladata yksi laite varmistaaksesi, että laitteesi saa eniten virtaa virtalähteestäsi.

• Jos lataat vain yhtä laitetta, irrota kaikki latauskaapelit, jotka eivät ole käytössä.

• Kokeile toista latauskaapelia – mieluiten sitä, joka tuli laitteesi mukana.

• Varmista, että laitteesi eivät tarvitse enempää kuin 35 W tehoa, mikä on virtalähteen enimmäisteho.

• Jos laitteesi ei vieläkään lataudu, laitteesi ei ehkä ole yhteensopiva uusimpien USB PD -määritysten kanssa.

Jos laitteesi ei lataudu vieläkään yllä olevien ratkaisujen kokeilemisen jälkeen, ota yhteyttä Appleen.