Tietoja iTunes 12.12.4:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.12.4:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

iTunes 12.12.4:n Windows-versio

Julkaistu 18.5.2022

AppleGraphicsControl

Saatavuus: Windows 10 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2022-26751: Michael DePlante (@izobashi, Trend Micro Zero Day Initiative)

ImageIO

Saatavuus: Windows 10 tai uudempi

Vaikutus: Etähyökkääjä saattoi aiheuttaa apin odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Kokonaisluvun ylivuotoon liittyvä ongelma on ratkaistu parantamalla syötteen validointia.

CVE-2022-26711: actae0n (Blacksun Hackers Club) yhteistyössä Trend Micro Zero Day Initiativen kanssa

iTunes

Saatavuus: Windows 10 tai uudempi

Vaikutus: Paikallinen hyökkääjä saattoi pystyä korottamaan oikeuksiaan.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2022-26774: Sai Wynn Myat (@404death)

Mobile Device -palvelu

Saatavuus: Windows 10 tai uudempi

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä poistamaan tiedostoja, joihin sillä ei ole lupaa

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2022-26773: Sai Wynn Myat (@404death)

WebKit

Saatavuus: Windows 10 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

WebKit Bugzilla: 238171

CVE-2022-26717: Jeonghoon Shin (Theori)

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.