Jos näppäimistö tai hiiri ei yhdisty Macin käyttöönoton aikana

Näppäimistöstä tai hiirestä riippuen sinun on ehkä yhdistettävä se Maciin USB-kaapelilla tai käytettävä toista näppäimistöä tai hiirtä käyttöönoton aikana.

Jos käytät Magic Trackpadia, Magic Keyboardia tai Magic Mousea

No alt supplied for Image

Käynnistä langaton laite

Etsi virtakytkin Magic Trackpadin ja Magic Keyboardin oikeasta takakulmasta tai Magic Mouse -hiiren pohjan yläreunasta anturin läheltä. Kun käynnistät laitteen, näet vihreän valon sen virtakytkimen alapuolella.

Liitä USB-C–Lightning-kaapeli

Liitä langaton laitteesi Maciin USB–Lightning-kaapelilla. Lightning-portti sijaitsee Magic Trackpadin ja Magic Keyboardin takareunan keskellä tai Magic Mouse -hiiren pohjassa lähellä alaosaa.

Jos langattomassa laitteessasi ei ole latausporttia ja se käyttää vaihdettavia paristoja, tutustu näiden laitteiden yhdistämiseen Maciin.

Jos käytät kolmannen osapuolen näppäimistöä tai hiirtä

Kokeile näitä ohjeita, jos näppäimistön tai hiiren yhdistäminen ei onnistu.

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen

Etsi näppäimistöstä tai hiirestä virtakytkin. Virtakytkimen sijainti vaihtelee valmistajan mukaan. Siirrä kytkin Off-asentoon ja sitten takaisin On-asentoon.

Ota laitteessa käyttöön laiteparin muodostustila

Varmista, että näppäimistö tai hiiri on laiteparin muodostustilassa. Saat tarkat ohjeet laiteparin muodostukseen näppäimistön tai hiiren valmistajalta.

Yhdistä USB-kaapeli tai langaton vastaanotin

Jos näppäimistö tai hiiri yhdistetään USB-kaapelilla tai langattomalla vastaanottimella, yhdistä USB-kaapeli Maciisi ja laitteeseesi tai yhdistä langaton vastaanotin Maciisi. Joissakin näppäimistöissä ja hiirissä on USB-portti, joka on tarkoitettu vain lataamiseen. Saat tarkat ohjeet laiteparin muodostukseen näppäimistön tai hiiren valmistajalta.

Käytä langallista näppäimistöä tai hiirtä

Jos näppäimistön tai hiiren yhdistäminen ei vieläkään onnistu, sinun on ehkä käytettävä toista näppäimistöä tai hiirtä, joka voidaan yhdistää USB-kaapelilla. Kun olet suorittanut käyttöönoton, voit ottaa käyttöön langattoman näppäimistön tai hiiren.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.