Apple Configurator for iPhonen uudet ominaisuudet

Lue iPhonen Apple Configuratorin uusimmista päivityksistä.

iPhonen Apple Configurator päivittyy oletuksena automaattisesti. Jos olet laittanut automaattiset päivitykset pois päältä, voit päivittää iPhonen Apple Configuratorin manuaalisesti. Lue lisätietoja Apple Configurator 1.1:n käyttövaatimuksista.

Apple Configurator 1.1:n uudet ominaisuudet

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

Apple Configurator 1.0.1:n uudet ominaisuudet

• Mahdollisuus olla jakamatta verkkoa Mac-tietokoneiden kanssa

• Entistä parempi käsittely ja virhetilojen käyttäjäilmoitukset

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia