Disney MagicMobile Pass -lipun lisääminen Applen Lompakkoon iPhonessa

Voit lisätä Disney MagicMobile Pass -lipun Lompakko-appiin. Tämän jälkeen voit käyttää iPhonea tai Apple Watchia pääsylippuna toimintoa tukevissa Disney-teemapuistoissa.

Jotta voit lisätä Disney MagicMobile Pass -lipun iPhoneen, tarvitset seuraavat:

• uusin iOS:n tai watchOS:n versio.

• Apple ID, jolla on kirjauduttu iCloudiin ja jossa on käytössä kaksiosainen todennus.

• My Disney Experience -appi ja voimassa oleva käyttäjätili

• My Disney Experience -tiliin yhdistetty lippu tai varaus toimintoa tukevaan Disneyn teemapuistoon.

Saat lisätietoja toimintoa tukevista teemapuistoista ottamalla yhteyden Disneyhyn. Lisätietoja MagicMobile Pass -lipusta on Disneyn verkkosivustossa.

Disney MagicMobile Pass -lipun lisääminen iPhoneen

1. Avaa My Disney Experience -appi ja kirjaudu tilillesi.

2. Napauta apin valikossa Disney MagicMobile Pass.

3. Napauta Set Up Your Pass (Ota lippu käyttöön).

4. Jos sinulla on useampi kuin yksi MagicMobile Pass -lippu, valitse liput, jotka haluat lisätä.

5. Napauta Lisää Applen Lompakkoon.

add-to-apple-wallet-logo
  6. Viimeistele MagicMobile-lipun lisääminen noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.

Kun lisäät MagicMobile Pass -lipun iPhoneen, se lisätään automaattisesti myös iPhonen pariksi liitettyyn Apple Watchiin.

Pikatila otetaan käyttöön automaattisesti, jolloin voit käyttää MagicMobile Pass -korttia napauttamalla. Sinun ei tarvitse avata Lompakko-appia tai edes herättää tai avata laitettasi. Jos lisäät laitteeseen useita MagicMobile Pass -lippuja, pikatila otetaan käyttöön kaikille lipuille.

Jos haluat jakaa MagicMobile-lipun, tarvitset My Disney Experience -apin.

Disney MagicMobile Pass -lipun käyttäminen iPhonessa tai Apple Watchissa

Voit käyttää iPhonessa tai Apple Watchissa olevaa MagicMobile Pass -lippua pääsylippuna toimintoa tukevissa Disney-teemapuistoissa. Laitetta ei tarvitse herättää tai avata.

1. Pidä iPhonen yläosaa tai Apple Watchin näyttöä lipunlukulaitteen lähellä.

2. Kun lippu on luettu onnistuneesti, laitteessa näkyy valintamerkki ja teksti Valmis.

3. Jos laitteessasi on useampi kuin yksi MagicMobile Pass -lippu:

• iPhone: pyyhkäise seuraavaan lippuun.

• Apple Watch: kello valitsee automaattisesti seuraavan lipun.

Jos iPhonen akku on ladattava

MagicMobile Pass -korttia voi, iPhonen mallista riippuen, käyttää myös sen jälkeen, kun iPhonen akku on tyhjentynyt.

Jos tarvitset apua MagicMobile Pass -lipun käytössä

• Jos tarvitset apua My Disney Experience -tilisi tai MagicMobile Pass -lipun käyttöönotossa tai käytössä, ota yhteys Disneyhin.