Toista korkean näytetaajuuden ääntä Macilla

Yhteensopivien Mac-tietokoneiden sisäinen laitepohjainen digitaalisesta analogiseksi (DAC) ‑muunnin tukee enintään 96 kHz:n näytetaajuuksia.

Yhteensopivissa Mac-tietokoneissa on korkealaatuinen sisäinen laitepohjainen DAC-muunnin, joka voi muuntaa enintään 96 kHz:n digitaalisen äänen analogiseksi ääneksi. Voit liittää analogiset laitteet, kuten kuulokkeet ja kaiuttimet, suoraan Macin kuulokeliitäntään, jolloin voit tarkkailla ääntä täydellä tarkkuudella ilman ulkoista DAC-muunninta.

Voit määrittää kuulokeliitännän näytetaajuuden Ääni- ja MIDI-asetukset ‑apilla, joka löytyy Apit-kansion Lisäapit-kansiosta. Varmista, että laite liitetään kuulokeliitäntään. Valitse Ääni- ja MIDI-asetukset -apin sivupalkista Ulkoiset kuulokkeet ja sitten Muoto-ponnahdusvalikosta näytetaajuus. Saat parhaan tuloksen sovittamalla kuulokeliitännän näytetaajuuden lähdemateriaalisi näytetaajuuteen.

Yhteensopivat Mac-tietokoneet

Seuraavissa Mac-tietokoneissa on sisäänrakennettu laitepohjainen digitaalisesta analogiseksi -muunnin:

• iMac (2023)

• MacBook Air (2022 ja uudemmat)

• MacBook Pro (2021 ja uudemmat)

• Mac mini (2023)

• Mac Studio (2022 ja uudemmat)

• Mac Pro (2023)