Jos iPhonen tai iPadin widgetit palautuvat oletusasetuksiinsa varmuuskopiosta palauttamisen jälkeen

Apple on havainnut ongelman, jonka takia widgetit saattavat palautua oletusasetuksiinsa, kun palautat iPhonen tai iPadin varmuuskopiosta.

Tämä ongelma koskee vain rajoitettua määrää seuraavia laitteita:

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPad (9. sukupolvi)

• iPad mini (6. sukupolvi)

Jos tämä ongelma esiintyy laitteellasi, voit muokata widgettejäsi seuraavasti:

1. Avaa pikatoimintovalikko pitämällä widgettiä painettuna.

2. Napauta Muokkaa [widgetin nimi].

3. Tee haluamasi muutokset ja poistu sen jälkeen napauttamalla widgetin ulkopuolella.

Jos Muokkaa [widgetin nimi] ei ole näkyvissä, widgetillä, johon yrität tehdä muutoksia, ei ole muokattavia asetuksia.